Hívja Üzenet

A Schaumann TMR stabilizálói, a Schaumasil 5.0, Silostar Liquid és a Silostar TMR Protect elnyerték az új DLG minőségi tanúsítványt

2022-06-17 

A TMR- és PMR stabilizálók termékcsoportból elsőként a Schaumann Schaumasil 5.0, Silostar Liquid és Silostar TMR Protect terméke kapott DLG minőségi tanúsítványt. A Schaumann termékei bizonyíthatóan javítják a már bekevert TMR aerob stabilitását, ezzel javítják az állatok takarmányfelvételét és termelését és egészségét.
A DLG tesztközpontja ezen termékek vizsgálására külön vizsgálati eljárást dolgozott ki. A Schaumann termékei a széleskörő tesztelés során a DLG tesztközpont szakértőit és a semleges, független DLG vizsgálóbizottság tagjait is meggyőzték. Ennek során a termék összetételét és hatékonyságágát vizsgálták laboratóriumi körülmények között, a TMR-t és PMR-t stabilizáló hatásának szempontjából. A Schaumasil 5.0, Silostar Liquid és Silostar TMR Protect termékekkel kezelt adagok lényegesen később kezdtek melegedni, mint a kontroll minták (lásd ábra).
A takarmány melegedése csökkenti annak ízletességét és táplálóanyag-tartalmát, valamint kedvez az élesztők penészek szaporodásának. A Schaumann három, elismerésben részesült terméke biztosítja az aerob stabilitást, megőrzi a takarmány energia-tartalmát és gátolják az élesztők és penészek szaporodását.

További információkért keressen bennünket bizalommal!

H. Wilhelm Schaumann Kft,
Telefon: +36 30 316 74 04 
info@schaumann.hu * www.schaumann.hu

 Az aerob stabilitás javulása (órákban) a TMR stabilizáló alkalmazásával