Hívja Üzenet
Praxisorientierte Forschung
Gyarkolatközpontú kutatás

A tudomány és a gyakorlat egysége meghozza a sikert

Olyan termékeket fejlesztünk Önöknek, amik a tudomány legújabb eredményeit, a legmagasabb szintű minőséget és gazdaságosságot egyesítik magukban.

Az EU-ban is engedélyezett SCHAUMANN probiotikumok, a biológiai silótartósítók, különböző kiegészítő-fejlesztések, speciális termékek és az átfogó sav termékpaletta csak néhány példa sikeres munkánkra – és a meggyőződésünkre, miszerint a tudománynak és a gyakorlatnak elválaszthatatlan egységet kellene alkotnia.

1938 óta folyamatosan befektetünk a SCHAUMANN takarmányozási- és takarmánytartósítási koncepciók tökéletesítésébe. Az ISF Schaumann Kutatás feladata az új kiegészítők, probiotikumok és silótartósítók kifejlesztése, takarmányok laboratóriumi vizsgálatainak elvégzése. A Hülsenberg-birtokon 260 tehénen és 650 ha termőföldön lehet vizsgálni a termékek gyakorlati alkalmasságát.

Ily módon, és együttműködő Partnereinkkel folytatott folyamatos párbeszédnek köszönhetően egyesítjük a legújabb tudományos eredményeket és gyakorlati tudásunkat az innovatív termékeinkben.