Hívja Üzenet
Tierwohl
Állatjóllét

Fenntarthatóság és állatjóllét

Az állatok jólléte a gazdasági, ökológiai és társadalmi szempontok mellett központban áll a SCHAUMANN számára. Ennek során főként az állategészség kap nagy hangsúlyt. Nagy számú, a SCHAUMANN által kifejlesztett és előállított kiegészítő fejti ki jótékony hatását az állatok egészségére.

A takarmányozásnak döntő szerepe van az állatok jóllétében

Az állatjóllét nem csak tartás kérdése, hanem az igényekhez igazodó takarmányozásé is. Ezzel tehetők le a jóllét, és termelési teljesítmény alapjai. Itt az összetétel és mennyiség mellett fontos a használt takarmányok igényekhez igazítása.

Különleges összetevők befolyásolják az emészthetőséget és az egészséget

Probiotikumok, fermentációs termékek és szerves kötésű mikroelemek javítják az emészthetőséget és a táplálóanyagok hozzáférhetőségét. Így elérhető az emésztőcsatornát érintő megbetegedések csökkenése, a lábvégállapot- és a termékenység javulása és az emésztőrendszerből emésztetlenül távozó táplálóanyagok és mikroelemek csökkenése.

A gazdaságban előállított takarmányok jobban értékesülnek

A gazdaságban előállított takarmányok jobban hasznosulnak, így csökkenthető a vásárolt alapanyagok mennyisége, kímélhető a rendelkezésre álló nyersanyagbázis. Az innovatív kiegészítők állat- és környezetbarát takarmányozást tesznek lehetővé és egyidejűleg javítják a gazdálkodás hatékonyságát.