Hívja Üzenet
Produktion aus eigener Herstellung: SCHAUMANN-Werke
Innovatív termékek saját gyártósorról

SCHAUMANN gyárak: saját előállítású minőség, biztonságosan és minden igényt kielégítően

Európa különböző pontjain található gyárainknak köszönhetően biztosítható a magas minőség és a Partnerközeli, rugalmas előállítás. A termékek széles skálájának gyártása modern, nagy kapacitású üzemekben, szigorú minőségbiztosítási előírások betartása mellett zajlik.

Tökéletes ellátás innovatív termékekkel

A SCHAUMANN termékkínálata sokszínű: ebbe tartoznak a takarmányokat kiegészítő ásványi anyagok, kiegészítők, amik az adott élettani stádiumok -vemhesség, laktáció, nevelés, hizlalás- változó igényeihez vannak igazítva. Saját fejlesztésű savak, fermentációs termékek, szerves kötésű mikroelemek és probiotikumok. A tömegtakarmányok nagy arányú alkalmazása miatt különösen nagy hangsúlyt fektetünk a takarmánykonzerválásra: tejsavtermelő baktériumokat tartalmazó innovatív biológiai silótartósítók hatékony segítséget nyújtanak ebben. Minden termék egyedülálló, innovatív és magas minőségű.

Minőséget saját gyártással

A SCHAUMANN felelősséget vállal a Partnerek mennyiségi szükségleteinek és az élelmiszerelőállítás igényeinek való megfelelésért. A SCHAUMANN minőségre vonatkozó kritériumainak része a saját gyáregységekben történő előállítás. A saját termelés különösen a speciális termékek és az olyan exkluzív alkotók esetén előnyös, mint a probiotikumok, tejsavbaktériumok, fermentációs termékek, szerves kötésű mikroelemek és savak, amelyek előállítása érzékeny folyamat. A termelés minden fázisa szigorú minőségbiztosítási szabványoknak tesz eleget. A termékeinket saját laborunkban és független intézményeknél is bevizsgáltatjuk.

Átláthatóság független intézményeken keresztül

A SCHAUMANN minőségbiztosítási rendszere a termelés minden folyamata alatt független, akkreditált szervezetek által tanúsított. A rendszer a termelési folyamatok állandó javítását ösztönzi és egyben átláthatóságot is biztosít vevőinknek. Minden üzemünk GMP+ rendszeren alapuló, ellenőrzött gyártással emelkedik ki. A nyomonkövethetőség hiánytalanul érvényesül – a nyersanyagtól a felhasználóig.