Hívja Üzenet
Rentabilität
Jövedelmezőség

Jövedelmezőség a fenntarthatóságban

A SCHAUMANN-nál első helyen állnak az Ön eredményei az istállóban. A széles termékpaletta hozzájárul a csökkentett input melletti magasabb hozamok eléréséhez az állattenyésztésben. Ezzel egyidőben saját vállalatunk műszaki fejlesztéseken keresztül történő hatékonyságának növelése is célkitűzéseink között szerepel.

A SCHAUMANN silótartósítók növelik a szilázselőállítás gazdaságosságát

Példa a SCHAUMANN által elérhető jövedelmezőség-növelésre a saját fejlesztésű és gyártású silótartósítók. A silózási veszteségek csökkentésével és az emészthetőség növelésével optimalizálják a tömegtakarmányok használatát, így a rendelkezésre álló forrásokat.

A silótartósítók használata miatti többletköltség jóval az emelkedett energiatartalom jelentette értéknövekedés alatt van. Ily módon növelhető a szilázskészítés gazdaságossága silózási adalékokkal.

Jövőbemutató befektetés a kutatás- fejlesztésbe

Természetesen a SCHAUMANN számára saját jövedelmezősége is fontos. A csökkentett alapanyagráfordítások melletti biztonságos és hatékony termelés a cég hosszútávú sikerének is alapja. Ennek érdekében a vállalat folyamatosan befektet a jövőbe mutató kutatási és fejlesztési projektekbe.

A cég saját kísérleti telepe, a Hülsenberg- birtok mezőgazdasági termelési egységei működésük során a legkorszerűbb üzemi gyakorlatokat követik, az ISF Schaumann laborkomplexuma pedig a legmodernebb analitikai háttérrel dolgozik. Így érhető el a termékek folyamatos minőségbiztosítása, jövőbe mutató új fejlesztések és a SCHAUMANN termékek hatékonyságának folyamatos ellenőrzése.