Hívja Üzenet
Zentrale in Pinneberg
Koncepció

A mi csillagaink az Ön sikeréért: A SCHAUMANN koncepció

Logo SCHAUMANN
Logo SCHAUMANN

A folyamatos magas minőség titka vállalatunk tartóoszlopainak tökéletes összjátéka.

Egyedi tanácsadás
Gyakorlatorientált kutatás
Innovatív termékek
Fenntartható forráskihasználás
Nemzetközi kapcsolati háló. Ezt hívjuk mi „SCHAUMANN koncepciónak”. A hatodik csillagot az istállóban aratott siker adja.


1. Egyedi tanácsadás


Minden mezőgazdasági vállalkozás egyedülálló. Egyedi igényeik felismerése, és a SCHAUMANN koncepcióhoz igazítása egyike munkatársaink alapvető feladatainak. A termékeink forgalmazása kizárólag saját szaktanácsadóinkon keresztül történik. Ők rendelkeznek azzal a takarmányozási, állattartási, higiéniai és termeléstechnológiai szaktudással, amivel gyakorlatorientált, telepekre szabott megoldásokat tudunk kínálni. A részletesebb management területére vonatkozó kérdésekre további szakértőkkel állunk rendelkezésükre.

2. Gyakorlatorientált kutatás


Olyan termékek fejlesztésén fáradozunk, amik egyesítik a legújabb tudományos eredményeket, a magas minőséget és gazdaságossági kritériumokat. Az EU-szerte engedélyezett SCHAUMANN probiotikumok, a biológiai silótartósítók, különböző kiegészítők kifejlesztése, speciális termékek és az átfogó sav termékpaletta csak néhány példa sikeres munkánkra – és a meggyőződésünkre, miszerint a tudománynak és a gyakorlatnak elválaszthatatlan egységet kell alkotnia.

3. Innovatív termékek


Termékpalettánk olyan sokszínű és változatos, mint maga a mezőgazdaság: ebbe tartoznak a takarmányokat kiegészítő ásványi anyagok, kiegészítők, amik az adott élettani stádium -vemhesség, laktáció, nevelés, hizlalás- változó igényeihez vannak igazítva. Saját fejlesztésű savak és probiotikumok. Tejsavtermelő baktériumokat tartalmazó biológiai silótartósítók. Egy közös ezekben: egyedülállóan innovatív, legkiválóbb minőségű termékek.

4. Fenntartható erőforrás kihasználás


A SCHAUMANN az alapításától kezdve felelősséget vállal az elkövetkezendő generációk életterének megóvásáért. Ezért az innovatív termékek és a fenntartható termelés alapvető részei a vállalati stratégiának. A fenntarthatóságra irányuló tevékenység az energiagazdálkodás és klíma, a jövedelmezőség, a társadalmi felelősségvállalás és az állatjólét területén hatnak. Emellett a SCHAUMANN-nál cél a rendelkezésre álló források hatékonyabb kihasználása – sajátmagunknál és Partnereinknél egyaránt – mindemellett pedig társadalmi és ökológia szempontból felelősen cselekedni.

5. Nemzetközi kapcsolati háló


SCHAUMANN. 16 sikeres testvérvállalat és 40 partnerszervezet. A csoporton belüli információáramlás gondoskodik a kölcsönös visszajelzésekről, ami alapján fejleszthetjük és javíthatjuk a termékeinket, optimalizálhatjuk a Schaumann-koncepciókat. A globális szinten működő Huelsenberg Holding tagság a gazdasági alapja a jövőbeli sikeres világpiaci részvételnek.