Hívja Üzenet

Impresszum

Az elektronikus médiáról szóló törvény (Telemediengesetz, TMG) 5. §-a szerinti adatok:

H. Wilhelm Schaumann Állattakarmányozási Kft.
Baji út 53
H-2890 Tata

Képviselők:

Bonnay Victor, ügyvezető
Peter Salmutter, ügyvezető
Manfred Pfeifenberger, ügyvezető

Kapcsolat:

Telefon: +36 (1) 219-0572
Telefax: +36 (1) 219-0573
E-mail:  Kapcsolat

Nyilvántartásban szereplő bejegyzések:

Cégnyilvántartásba bejegyezve.
Cégjegyzékszám: 01 09 074738

Forgalmi adó:

Közösségi adószám a forgalmi adóról szóló német törvény 27.a §-a szerint:
HU 10526529

Az elektronikus médiaszabályozásra vonatkozó tartományközi szerződés (RStV) 55. § (2) bek. szerint a honlap tartalmáért felelős:

H. Wilhelm Schaumann Állattakarmányozási Kft.
Liliom utca 11.
H-1094 Budapest

A képek forrása:

  • V. Hämmerling
  • Jürgen Fälchle - stock.adobe.com
  • venemama - stock.adobe.com
  • Sibylle - stock.adobe.com
  • Subbotina Anna - stock.adobe.com
  • I believe I can fly - stock.adobe.com
  • Vjom – stock.adobe.com
  • Patrick Ziegler – stock.adobe.com
  • Peterschreiber.media – stock.adobe.com
  • Igor Mojzes / Fotolia

 

A tartalmakért vállalt felelősség

Szolgáltatóként az elektronikus médiáról szóló törvény (TMG) 7. §-ának (1) bekezdése értelmében az általános jogszabályok szerint felelősséggel tartozunk a weboldalakon megjelenített saját tartalmakért.     Az elektronikus médiáról szóló törvény (TMG) 8-10. §-a értelmében ugyanakkor szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek a harmadik féltől származó továbbított vagy tárolt információkat felügyelni, vagy a jogellenes tevékenységre utaló körülményeket vizsgálni.

Ez nem érinti az információk eltávolítására vagy használatuk letiltására vonatkozó általános jogszabályok szerinti kötelezettségeket. Erre vonatkozó felelősséget azonban csak attól az időponttól kezdve vállalhatunk, amint a konkrét jogsértés a tudomásunkra jut.  A megfelelő jogsértések ismertté válása esetén ezeket a tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.

A hivatkozásokért (linkekért) vállalt felelősség

A honlapunkon szereplő kínálat harmadik felek olyan külső weboldalaira mutató linkeket tartalmaz, amelyek tartalmát nem tudjuk befolyásolni. Következésképpen a külső tartalmakért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A linkelt oldalak tartalmáért minden esetben az adott szolgáltató vagy az adott oldal üzemeltetője felel. A belinkelt oldalakat a hivatkozás létrehozásának időpontjában ellenőriztük a lehetséges jogsértések vonatkozásában. A link létrehozásának időpontjában nem volt észlelhető jogellenes tartalom.

Ugyanakkor a belinkelt oldalak tartalmának folyamatos ellenőrzése nem várható el, ha nincs konkrét jogsértésre utaló jel. Jogsértések ismertté válása esetén az ilyen jellegű hivatkozásokat (linkeket) haladéktalanul eltávolítjuk.

Szerzői jog

Az oldal üzemeltetője által létrehozott tartalmak és a jelen weboldalakon közzétett művek a német szerzői jog hatálya alá tartoznak.  Sokszorosításuk, átdolgozásuk, terjesztésük és a szerzői jog keretein kívüli bármilyen értékesítésük kizárólag a mindenkori szerző, ill. készítő írásbeli engedélyével lehetséges.  Jelen oldal letöltése és másolása csak magánjellegű, nem kereskedelmi célú felhasználásra megengedett.

Amennyiben az oldal tartalmait nem az üzemeltető hozta létre, úgy a harmadik felek szerzői jogait kell figyelembe venni. A harmadik felek által készített tartalmaknál a tartalomkészítőt jelölni kell. Ha mindezek dacára szerzői jog megsértését észleli, kérjük, tájékoztasson minket erről. Jogsértések ismertté válása esetén az ilyen jellegű tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.