Hívja Üzenet
Internationales Netzwerk
Nemzetközi kapcsolati háló

A vállalaton belüli nemzetköz kapcsolati háló együttműködést eredményez

H. Wilhelm Schaumann 1938-ban, első cége megalapításával egy nemzetközi cégcsoport alapjait fektette le. Ma a SCHAUMANN egy erős márka a különböző mezőgazdasági területekre specializált vállalatok csoportjában. Hálózatban gondolkodunk és dolgozunk.

A SCHAUMANN mint globális szereplő.

Az 1938-ban H. Wilhelm Schaumann GmbH néven alapított cégként ma a SCHAUMANN világszerte működő vállalatok csoportja, melyek több mint 40 országban vannak jelen.

Ebből fakadóan a kutatási- és fejlesztési részleget folyamatosan új impulzusok érik, amik hozzájárulnak a gyakorlatban is jól tejesítő termékek kifejlesztéséhez és a SCHAUMANN koncepció folyamatos tökéletesítéséhez vezetnek. Ebből Önök profitálnak. Jelenleg 14 testvérvállalatunkkal Ausztriában, Svájcban, Kínában, Franciaországban, Olaszországban, Horvátországban, Lengyelországban, Romániában, Oroszországban, Szlovákiában, Csehországban, Ukrajnában, Magyarországon és Vietnamban is jelen vagyunk. Ezen kívül több mint 30 országban működünk együtt partnerszervezeteinkkel.

Erős partner az Ön oldalán – a Huelsenberg Holding

A globális szinten működő Huelsenberg Holding -négy különböző tevékenységi körre rendelkező vállalat- a H. Wilhelm Schaumann GmbH-ból alakult ki. Középpontban az Union Agricole áll, ami 25, a nemzetközi mezőgazdasági téren dolgozó vállalat összefoglaló szervezete.

Emellett H. Wilhelm Schaumann már 1948-ban megalapította a Durag Holdingot, ami kazántechnikával és környezetmonitorozással foglalkozik. Ezzel a csoporttal kapcsolat fűződik az Enbycon Holdinghoz, amely súlypontja a megújuló energiaforrásokon van. A biotechnológiai cégek a Biotic Science Holding alá tartoznak. Ide tartozik a Lactosan is, ami a silótartósítás és probiotikumok területén jellemző hozzáértéséből a SCHAUMANN ugyanúgy profitál, mint az Union Agricole sav alapú tartósítóit és takarmánykiegészítőit gyártó Ligrana tevékenységéből.

H. Wilhelm Schaumann alapítvány

1967-ben H. Wilhelm Schaumann életre hívta az egyező nevű alapítványt. Az alapítvány a tudományos utánpótlást ösztöndíjakkal, hozzájárulásokkal és díjakkal támogatja, mezőgazdasági és állattudományi tanácskozások rendezésével és kutatási célokat szolgáló adományokkal ösztönzi a tudományos kutatást.

A legfontosabb rendezvény, amit a H. Wilhelm Schaumann alapítvány rendez, a Hülsenbergi szakmai napok (Hülsenberger Gespräche): A kétévente megrendezett, három napos tudományos eseményre az alapítvány neves kutatókat hív meg, hogy ezzel is serkentse az eszmecserét a haszonállatokkal foglalkozó kutatók között. További információkat, és a konferenciaköteteket letöltheti az alapítvány honlapjáról.