Hívja Üzenet
Gesellschaftliche Verantwortung
Társadalmi felelősségvállalás

Fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás

A SCHAUMANN, mint családi tulajdonban lévő agrárvállalat társadalmi és szociális felelősséggel tartozik munkavállalói és maga a mezőgazdaság iránt is.

Hosszútávú partnerkapcsolatok erősítése

Elsődleges célunk hosszútávú kapcsolatok kialakítása a beszállítókkal és vevőinkkel egyaránt. A folyamatos képzéseken résztvevő szaktanácsadóink keresik a személyes kapcsolatot Partnereinkkel, hogy az adott üzemre szabott takarmányozási megoldásokkal állhassunk elő és teljeskörű tanácsadással segíthessünk.

Munkatársaink megtartása és teljesítményének javítása

A SCHAUMANN folyamatosan befektet munkatársai továbbképzésébe, hogy Partnerei számára folyamatosan magasszintű tanácsadással állhasson rendelkezésre. Ezen felül munkatársaink teljesítményét és elégedettségét átfogó intézkedésekkel motiváljuk, egészségügyi prevencióval, szociális támogatásokkal.

Szakképzett munkaerő korai ösztönzése

Az utánpótlás kinevelése a SCHAUMANN-nak mindig is szívügye volt, ezzel biztosíthatjuk jövőbeli munkatársaink fejlődését. Karriernapok oktatási intézményekben, hallgatói szemináriumok és telepi gyakorlatok; ezek mind-mind olyan lehetőségek, ahol az érdeklődő tanulók bepillantást nyerhetnek és megszerezhetik első munkatapasztalataikat a SCHAUMANN világában.

Alapítvány az állat- és agrártudományok támogatására

A H. Wilhelm Schaumann alapítvány életre hívásával egy független intézmény jött létre, amelynek fő célja az állat- és agrártudományok közhasznú támogatása, különös hangsúllyal a tudományos utánpótlás nevelésére. Nagy figyelmet kapnak azok a projektek, amik hosszútávú mezőgazdasági gyakorlatot tesznek lehetővé.

Nyilvános társadalmi elkötelezettség

A SCHAUMANN kiveszi részét Vevői közhasznú munkájából. Ilyen módon anyagi és tárgyi támogatással segítjük a mezőgazdasági rendezvényeket, versenyeket. A vállalat támogatja a vidéki lakosságot, számos, célzott tevékenységgel.