Hívja Üzenet

BONSILAGE szilázs-adalékanyagok: piacvezető innovatív termékek már 2000 óta

2019-02-11 
Logo BONSILAGE-Siliermittel

A tömegtakarmány minősége rendkívül fontos a tejhozam, az állatok jó egészségi állapotának fenntartása és így a költséghatékony tejtermelés szempontjából is. A BONSILAGE BASIC, a BONSILAGE SPEED és a BONSILAGE FIT termékcsoportok intenzív kutatások eredményei alapján kerültek kifejlesztésre. Az innovatív szilázs-adalékanyagok minden tekintetben alkalmazkodnak az ön igényeihez.

BONSILAGE BASIC: mérhetően jobb takarmányminőség.

A BONSILAGE BASIC termékcsoport optimalizálja az erjedési folyamatot és a szilázsstabilitást, ami a tömegtakarmánnyal elérhető jobb teljesítményt eredményez. A termékek növelik a bendőben le nem bomló fehérjék (UDP) mennyiségét a szilázsban. Ily módon az egyéb fehérjeforrások — például a szója és repcedara — kiválthatóak.

 • BONSILAGE FORTE: alacsonyabb szárazanyag-tartalmú fű-, füveshere- és lucernaszilázshoz
 • BONSILAGE ALFA: lucerna-, lóhere- és egyéb pillangósvirágú-szilázshoz.
 • BONSILAGE PLUS: 30%-nál kevesebb szárazanyag-tartalmú fű-, füveshere-, lucerna-, rozs- és teljesnövény-szilázshoz
 • BONSILAGE MAIS: kukorica- és teljesnövény-szilázshoz.
 • BONSILAGE CCM: kukoricaszem-darához és kukoricacsutka-keverékhez.
 • BONSILAGE GKS: a szemeskukorica-szilázs légmentesen zárt toronysilóban történő kezeléséhez.

BONSILAGE SPEED. mérhetően gyorsabb szilázstartósítás.

Az új, Lactobacillus diolivorans nevű, kivételes baktériumtörzs a szilázs érlelési idejét két hétre csökkenti, valamint megelőzi a fogyasztáscsökkentő aerob romlási folyamatokat és a visszamelegedést.
Az energiában gazdag, aerob szempontból stabil szilázs magas takarmányfelvételt biztosít a takarmány gyakori változtatása esetén is.

 • BONSILAGE SPEED G: rövid szilázsérlelési idő és magas aerob stabilitás biztosítása fű-, füveshere-, lucerna- és rozsszilázs esetén
 • BONSILAGE SPEED M: rövid szilázsérlelési idő és magas aerob stabilitás biztosítása kukorica- és teljesnövény-szilázs esetén

BONSILAGE FIT. a tehenek mérhetően jobb erőnléte.

A BONSILAGE FIT termékek optimalizálják az ön szilázsai energiatulajdonságait, és biztosítják azok magas aerob stabilitását. A takarmánnyal összefüggő betegségek — mint például az acidózis és ketózis — megelőzhetőek a BONSILAGE szilázs-adalékanyagok alkalmazásával. A propilén-glikol képződése megkönnyíti a tehenek anyagcseréjét.

 • BONSILAGE FIT G: az energiagazdag fűszilázsok magas aerob stabilitása.
 • BONSILAGE FIT M: az energiagazdag kukorica- és teljesnövény-szilázsok magas aerob stabilitása.
   

További információk a BONSILAGE honlapján találhatóak: www.bonsilage.de/hu